Huidverzorging in 3 stappen voor de normale huid

Gepubliceerd: 02-07-2017 17:19:00

Huidverzorging in 3 stappen voor de normale huid

The SUIT system (basis verzorging voor je huid)

Een goede natuurlijke verzorging is echt belangrijk voor je huid. Maar hoe doe je dat nu precies? En welke producten heb je nodig? Basis huidverzorging in 3 vaste stappen:

Stap 1. Cleanse

De meest essentiële stap naar een mooie huid begint bij een goede reiniging. Talg, dode huidcellen en vuil stapelen zich op in de loop van de dag, ook wanneer je geen make-up gebruikt. Water, zeep en een overvloed aan alcohol drogen je gezicht uit. Ook kunnen agressieve bestanddelen de natuurlijke beschermlaag van je huid aantasten. Wil je je huid niet teveel belasten, gebruik dan een cleanser op basis van pure oliën. Deze van oorsprong Aziatische gewoonte reinigt zonder de huidbarrière te beschadigen. De meeste plantaardige oliën bevatten naast vetzuren ook antioxidanten. Antioxidanten beschermen je huid en houden haar soepel en gehydrateerd. De Cleansing Oil van SUIT verwijdert op een zachte manier overtollig talg zodat je poriën niet verstopt raken.

Bevochtig een wattenschijfje en doe er 1 pompje Cleansing Oil op. Je bevochtigt het wattenschijfje eerst omdat je dan veel minder olie nodig hebt en zo gaat je product veel langer mee ;-) Breng het in cirkels aan op je gezicht en laat het even intrekken. Daarna alles verwijderen met een warm en vochtig washandje of watje. Talg, dode huidcellen en vuil verdwijnen als sneeuw voor de zon. Maar ook make-up, ja zelfs waterproof mascara, is geen enkel probleem voor deze Cleansing Oil! 

Stap 2. Calm

Het gebruik van een goede reinigingslotion is vaak onderschat maar een essentieel onderdeel van een goede reiniging. Een goede lotion kalmeert, verzorgt, zuivert, verfrist en verkoelt je huid. SUIT Cleansing Lotion heeft antibacteriële, antiseptische én helende eigenschappen. Het verbetert de toestand van de droge en verouderde huid en bevordert de doorbloeding van je huid. Deze samenstelling is perfect voor een zachte, milde maar diepe reiniging van je poriën. Ook zorgt deze lotion ervoor dat de actieve stoffen van de Face Cream goed worden opgenomen.

Bevochtig een wattenschijfje en doe er wat Cleansing Lotion op. Breng het aan op je gezicht. Afspoelen met water is niet nodig.

Stap 3. Care

Na het reinigen is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. De Face Cream is een dag- en nachtcrème en is geschikt voor de normale, droge én gevoelige huid. Deze crème dringt diep door in je huid en heeft verzorgende, gladmakende, zachtmakende, talg-afgifte regulerende, anti-aging, vochtinbrengende en herstellende eigenschappen. Kortom, een geweldige combinatie die je huid optimaal verzorgt.

Gebruik Face Cream direct nadat je de Cleansing Lotion hebt gebruikt, de actieve en werkzame stoffen worden dan extra goed opgenomen.

SUIT Basics set kopen?

Klik hier naar de SUIT Basics Set

Deel dit bericht