Je bestelling zorgeloos ontvangen

Naar welke landen versturen we?

We verzenden naar Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. 

Wat zijn de verzendkosten?

Heb je een verzendadres in Nederland of België dan betalen wij momenteel de verzendkosten voor je bij een bestelling van 20 euro of meer. Daaronder vragen we een bijdrage van EUR 2,95 Verzenden naar Duitsland en Frankrijk kost € 7,50 per zending.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Elke werkdag om 17u worden de pakketten bij ons opgehaald. Bestel je dus op een werkdag voor 17u dan wordt je bestelling dezelfde dag verstuurd.

Waar is mijn bestelling?

Als wij je pakket meegeven aan de bezorger, dan krijg je een track & trace code per mail. Zo weet je wanneer je pakket wordt geleverd. Komt het niet uit, dan is het ook mogelijk om een ander afleveradres door te geven of een andere bezorgdatum die wellicht beter uitkomt.

Als je geen track & trace code hebt ontvangen, controleer dan je spamfilter.

Wie komt er bezorgen?

Wij gebruiken als vaste bezorger de Fietskoeriers.nl. De Fietskoeriers is een milieuvriendelijk alternatief om CO2 uitstoot te verminderen en de verkeersdrukte met name in de grote steden te verminderen. De Fietskoeriers fietst nog niet overal maar hoe meer winkels gaan verzenden met de Fietskoeriers, hoe sneller ze op meer plekken kunnen bezorgen met de fiets. Als ze nog niet bij je in de buurt fietsen, dragen ze je pakket over aan een andere bezorgdienst die wel bij jou bezorgt. Vaak is dat DHL. Je kan dus voorlopig ontvangen via de Fietskoeriers rechtstreeks of via DHL.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Dat is vervelend. In de track & trace kan je zien waar je pakketje is en waarom het (nog) niet geleverd is. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op!

Mijn bestelling klopt niet

In je pakket zit een pakbon. Hierop staat precies wat je hebt besteld. Als je bestelling niet klopt, neem dan meteen contact met ons op.