Je bestelling zorgeloos ontvangen

Naar welke landen versturen we?

We verzenden naar Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. 

Wat zijn de verzendkosten?

Heb je een verzendadres in Nederland of België dan betalen wij momenteel de verzendkosten voor je bij een bestelling van 20 euro of meer. Daaronder vragen we een bijdrage van EUR 3,95. Verzenden naar Duitsland of Frankrijk kost € 6,50 per zending, boven de 60 euro betalen wij de verzendkosten.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Elke werkdag om 17u worden de pakketten bij ons opgehaald. Bestel je dus op een werkdag voor 17u dan wordt je bestelling dezelfde dag verstuurd.

Waar is mijn bestelling?

Als wij je pakket meegeven aan de bezorger, dan krijg je een track & trace code per mail. Zo weet je wanneer je pakket wordt geleverd. Komt het niet uit, dan is het ook mogelijk om een ander afleveradres door te geven of een andere bezorgdatum die wellicht beter uitkomt.

Als je geen track & trace code hebt ontvangen, controleer dan je spamfilter.

Wie komt er bezorgen?

In Nederland en Duitsland bezorgen wij met DHL. In België bezorgen wij met PostNL. 

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Dat is vervelend. In de track & trace kan je zien waar je pakketje is en waarom het (nog) niet geleverd is. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op!

Mijn bestelling klopt niet

In je pakket zit een pakbon. Hierop staat precies wat je hebt besteld. Als je bestelling niet klopt, neem dan meteen contact met ons op.