boom quote suit.jpg

De inspiratie achter SUIT in twee woorden? Overduidelijk:

"Passie, aangevuld met een flinke dosis no-nonsense."

SUIT is ontstaan vanuit een overtuiging over en een passie (lees: obsessie) voor mooie, maar vooral gezonde huidverzorgingproducten. Ja, we zijn ijdel. We houden van luxe. We vinden het heerlijk om onszelf te verwennen. Wij weten ook wat mooie, gezonde en pure ingrediënten voor je huid kunnen doen.

Onze basiswaarden eenvoud, transparantie en een no-nonsense houding zie je terug in onze producten en onze verpakkingen. Less is more. Soms is more noodzakelijk. Zoals uitgebreide en complete informatie over ingrediënten. 

Wij gebruiken 100% natuurlijke ingrediënten. Waar mogelijk biologisch en sowieso vegan. We gebruiken geen vulstoffen. We doen niet aan diverse huidtypes, maar richten ons erop om je huid zo goed mogelijk te verzorgen. Daar heb je geen twintig potjes voor nodig. Maar wel vaak 20 ingrediënten ;-) Onze producten zijn daarom stuk voor stuk multi-taskers. Geurtoevoegingen passen niet in onze basis crèmes. Geur is persoonlijk. En iedereen is uniek. Wij zorgen voor neutrale geuren zodat je ze dag en nacht met je mee kan dragen, geen overkill aan geurexplosies. 

Een bewuste keuze is ook de eenvoud van onze verpakkingen. En van onze teksten. Wij geloven niet in sluwe marketingkreten, valse claims of beloftes die we niet waar kunnen maken. What you see is what you get. En dat is alles waar je bij SUIT voor betaalt. 

Wij ondernemen zonder afbreuk te doen aan wat de natuur ons geeft: onze footprint houden we zo klein mogelijk wat betreft afval en wij respecteren mens, dier en natuur. Kinderarbeid, dierproeven en onnodige belasting van het milieu keuren wij expliciet af. Ons hele DNA is gericht op respect en wij doen niets wat dat onrecht aandoet. Eerst waarden, dan groei. 

Ja, natuurlijk willen wij groeien. Maar wel samen met jou. Al jouw ideeën, wensen, feedback, aanbevelingen vinden wij fijn en hebben veel invloed op SUIT. En op de toekomst van SUIT. Vertel ons wat je vindt. Vertel ons wat je wil. Samen zijn we SUIT.

We willen een voorbeeld zijn. In eenvoud. In schoonheid. Voor jou. Voor velen. Kunnen wij samen de sneeuwbal zijn die het anders doet?

Een uitdaging? We know….. but we love it!

SUIT Nude Skincare

Mirjam Carels & Rosa Kleve