14 dagen bedenktijd!

Heb je producten besteld en ben je niet tevreden? Is het product toch anders dan je had verwacht? Geen probleem! Je hebt 14 dagen bedenktijd over elke bestelling die je bij ons plaatst. 

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Stuur je product in de originele verpakking naar ons terug. Het product dient ongebruikt en in de originele verpakking te worden geretourneerd. Voeg de pakbon erbij zodat wij jouw persoonlijke gegevens bij de hand hebben zodat wij je geld kunnen terugstorten. Het retouradres is: 

SUIT Matters B.V.
Lange Haven 124
3111CK Schiedam

Heb je de pakbon niet meer? Vul dan bijgaand FORMULIER VOOR HERROEPING in en voeg het bij je pakket als je het retourneert. Dan kunnen wij je retour zo snel mogelijk afhandelen en heb je je geld zo snel mogelijk ook weer op je rekening staan.

Geld terug? 

Binnen 5 dagen na ontvangst van het product bij ons op het magazijn staat je geld alweer op je rekening. Je dient het product wel ongebruikt en in de originele verpakking te retourneren. Het geld wordt standaard teruggestort op de rekening waarvan de bestelling door jou is betaald. Ook vergoeden we de verzendkosten die je maakt om het pakket te retourneren.

14 dagen bedenktermijn!

Ben je niet blij met je aankoop? Dan zijn wij ook niet blij. Je mag je product altijd gratis aan ons terugsturen binnen 14 dagen! De enige voorwaarden die we hieraan stellen, is dat het in originele staat en in de originele verpakking wordt teruggestuurd. Geopende en gebruikte producten worden niet door ons retour genomen. Twijfel je of je een product kan retourneren? Neem dan even contact met ons op.

Is je product beschadigd?

Wij verzenden honderden pakketjes per maand. Is je bestelling beschadigd bij je aangekomen? Maak dan met je telefoon een foto van de beschadiging, stuur deze naar info@suit-matters.com, dan lossen wij het voor je op. Je krijgt binnen 1 werkdag na ontvangst van je foto van ons een nieuw product. En natuurlijk een excuus!

Overige vragen over retourneren of onze service?

Neem gerust contact met ons op en stuur een mail aan info@suitmatters.nl