Anti-aging Drops of Anti-pollution Drops

Gepubliceerd: 05-12-2018 17:33:41

Anti-aging Drops of Anti-pollution Drops

Twee nieuwe serums, maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze twee? Ze bevatten beiden anti-aging ingrediënten en toch hebben ze uiteindelijk een ander doel. De één is echt gericht op de bescherming tegen stadse vervuiling, de ander tegen veroudering.

De invloed van de stedelijke vervuiling is o.a. vervroegde huidveroudering. De anti-aging ingrediënten in de Anti-pollution Drops helpen je huid vooral van buitenaf te beschermen tegen deze vervroegde veroudering.

Dit wordt voornamelijk gedaan door antioxidanten, de vrije radicalen-vangers. Antioxidanten beschermen ons lichaam en zorgen ervoor dat de vrije radicalen hun werk niet meer kunnen doen door ze te neutraliseren. Niet alleen Vitamine E is zo’n vrije radicalenvanger, ook de toegevoegde oliën spelen hierin een belangrijke rol. Beide serums zijn ermee doordrénkt.

De Anti-aging Drops helpen je, net als de Anti-pollution Drops, ook te beschermen tegen deze invloeden van buitenaf. Daarnaast hebben de Drops ook de functie om de huid van binnenuit te beschermen en te herstellen waardoor rimpeltjes en fijne lijntjes ook daadwerkelijk kunnen verminderen.

Verantwoordelijk voor deze extra bescherming zijn voornamelijk Bisabolol, het co-enzym Q10 en Hyaluronzuur.

Zo ondersteunt Bisabolol de genezing van je huid en heeft een ontstekingsremmende werking. Het houdt je huid soepel en goed gehydrateerd. Het Co-enzym Q10 stimuleert de celvernieuwing van je huid en draagt op deze manier bij om het verouderingsproces te minimaliseren.

De relatief grote moleculen van Hyaluronzuur zijn omgezet in minuscuul kleine moleculen middels een ingewikkeld procedé. Op deze manier kunnen ze ook daadwerkelijk de diepere lagen van je huid bereiken waar Hyaluronzuur kan doen waar het om bekend staat; het kan tot 1.000 x zijn gewicht in vocht vasthouden.

Wanneer gebruik je nou de Anti-pollution drops en wanneer de Anti-aging drops?

  • Woon je in een omgeving waar er nauwelijks invloed is van stadse vervuiling (Let op: dat is niet meer op heel veel plaatsen in Nederland), en je hebt last van een ouder wordende huid, kies dan voor de Anti-aging Drops.
  • Woon je in de stad en heb je geen last van een ouder wordende huid, kies dan voor de Anti-pollution Drops.
  • Woon je in de stad en heb je last van een ouder wordende huid (zoals bij ons het geval is), kies er dan voor om ’s nachts de Anti-aging Drops te gebruiken en overdag de Anti-pollution Drops.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Stuur ons dan even een mailtje op info@suitmatters.nl. 

Klik direct door naar de Anti-pollution Drops of naar de Anti-aging Drops

Deel dit bericht